Irfan Lipovica shkarkohet nga pozita e sekretarit në Ministrinë e Industrisë

0
40

Irfan Lipovica është shkarkuar nga pozita e sekretarit në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.

Në vend të tij, është emëruar zëvendësues Arbër Gegaj.

“Z.Arbër Gegaj emërohet zëvendësues i Sekretarit të Përgjithshëm në Ministrinë e Industrisë , Ndërmarrësisë dhe Tregtisë”, thuhet në vendimin e ministres, Rozeta Hajdari.

Ueb-faqja e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here