Një pjesë e bulevardit “ASNOM” pa ujë

0
50

Për shkak të defektit të mbyllësit në bulevardin “ASNOM 104”, ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë konsumatorët e një pjese të bulevardit, gjegjësisht nga numri 74 deri në 104.

Furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje nga ora 09.20 deri në sanimin e defektit, kumtoi NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here