Dënohen 108 shoferë në Shkup, 12 pa patentë shoferi

0
233

Shkup, 19 maj – Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se gjatë ditës së djeshme në territorin e Qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 108 masa, në mesin e të cilave për vozitje më shumë se shpejtësia e lejuar pesë sanksione, 12 masa për vozitje pa patentë shoferi, pesë sanksione për kundërvajtje të cilat i bëjnë shoferët e motoçikletave.

Përmbajtja rifillon pas shpalljes
Shikoni cili është preparati që mund të përdorni për të kuruar diabetin në shtëpi!

 

Janë shqiptuar gjashtë masa për shfrytëzim të telefonit celular, katër sanksione për vozitje nën ndikimin e alkoolit, gjashtë masa për kalim në sinjal të mbyllur (dritë të kuqe), pesë sanksione për mosdhënie të përparësisë së kalimit të këmbësorëve, gjashtë masa për shoferë fillestarë…

“Aksionet e përforcuara kontrolluese vazhdojnë. Ju bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në komunikacion që ta rrisim sigurinë në komunikacion dhe bashkë të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, njoftoi MPB.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here