Asistentët arsimor të Komunës Qendër do të vizitojnë nxënësit me nevoja të veçanta edhe gjatë pushimit verorë

0
190

Kryetari i Komunës së Qendrës, Goran Gerasimovski, ka njoftuar se 10 asistentët arsimorë do t’i vizitojnë nxënësit me nevoja të veçanta arsimore gjatë pushimit verorë. Deri më tani ata kanë punuar me fëmijët vetëm gjatë vitit shkollor dhe i kanë ndihmuar në detyrat e shkollës dhe ardhjen dhe kthimin në shkollë.

Gerasimovsk tha se ata planifikojnë që gjatë verës që 10 nga asistentët tanë të vizitojnë 20 fëmijë gjatë një dite, pra tre herë në javë për rreth katër orë. “Në këtë mënyrë ne tentojmë të lehtësojmë dhe përmirësojmë kushtet e jetesës së atyre prindërve që kanë fëmijë me nevoja të veçanta për të qenë në gjendje. për të plotësuar detyrimet e tyre. Kjo është një risi që do ta fillojmë tani dhe do ta zbatojmë në vazhdimësi”, u shpreh ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here