Forum për intensikfikim të bashkëpunimit rinor mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

0
140

Shkup, 20 maj – Agjencia për të Rinj dhe Sport në Strumicë organizon Forum njëditor në kuadër të planit operativ të Memorandumit për bashkëpunim mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Bullgarisë në fushën e të rinjve.

Tema e forumit është “Shkëmbimi i përvojave në fushën e politikës për të rinjtë në nivel lokal”, ndërsa qëllimi është pjesëmarrja e të rinjve, si dhe intensifikimi i bashkëpunimit të të rinjve mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë.

Në forum do të marrin pjesë drejtori i Agjencisë për të Rinj dhe Sport, Naumçe Stojanovski dhe zëvendësministrja për të Rinj dhe Sport, Diana Ivanova

Më shumë nga interneti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here