A ka vonesa në pikat kufitare? – Këto janë të dhënat e fundit

0
208

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme në rrugë të thata.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë, respektim të sinjalistikës së vendosur në komunikacion dhe vozitje të kujdesshne të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçev.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here