Forumi i biznesit Maqedoni e Veriut – Rumani

0
223

Në Forum, krahas pjesës së punës në të cilën do të flasin Aneta Trajkovska, nënkryetari i Odës Ekonomike, Adella Monika Aksinte, ambasadore e Rumanisë në Shkup dhe Paull Butnariu, kryetari i Odës Tregtare – Industriale të Jashit, janë paraparë edhe takime dypalëshe ndërmjet përfaqësuesve të bashkësive të biznesit nga të dyja vendet.

Theks do t’i vihet sektorëve: ndërtimtari, turizëm, konsultime, arsim, ueb dizajn, marketing, dizajn grafik, pajisje mjekësore, prodhues të birrës, prodhues të herbicideve, pesticideve, insekticideve, plehrave, industrisë së tekstilit dhe sektorit TI.

Forumi i biznesit do të mbahet në hapësirat e Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut, me fillim në orën 11:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here