Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet pa ndërprerje

0
63

Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë nëpër disa rrugë të lagështa, me intensitet mesatar në akset rrugore jashtë mjediseve urbane.

Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka malore, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here