Kreu shtetëror në takim me kryetaren e Gjykatës Kushtetuese, Dobrilla Kacarska

0
37

Shkup, 30 maj – Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese Dobrilla Kacarska sot do të mbajë takim pune me kreun shtetërore për të diskutuar rreth problemeve me të cilat ballafaqohet Gjykata, duke qenë se ajo punon pa katër gjyqtarë dhe nuk ka shumicë për vendimmarrje, për nisma dhe raste të caktuara.

Në takimin në Gjykatën Kushtetuese, të iniciuar nga Kacarska, janë ftuar presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi dhe kryeministri Dimitar Kovaçevski.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here