Sot disa fshatra të Sarajit do të mbeten pa energji elektrike

0
184

Sot një pjesë e komunës së Karposhit dhe disa fshatra të Sarajit do të mbeten pa energji elektrike. EVN Maqedoni SHA informon se ndërprerja do të jetë për shkak të intervenimeve teknike tashmë të planifikuara.

Nga ora 9.00 – 13.00, disa nga përdoruesit në rr. “France Preshern” në Karposh dhe nga ora 9.00 – 15.00 shfrytëzuesit nga fshatrat Arnaqi, Bukoviç, Semenisht, Laskarc dhe Paniçar të komunës së Sarajit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here