Tetovarët kundër Bilall Kasamit: Festa e BDI-së nuk është provokim

0
210

Në festën e BDI-së në Tetovë që do të shënojë të arriturat e përbashkëta në dy dekadat e fundit do të jenë të pranishëm shumë yje të skenës shqiptare.

Se a është provokim festa e BDI-së në Tetovë, ashtu siç pohon Kasami, pyetëm qytetaret. Ja se çfarë mendon disa prej tyre:

Në anketën e realizuar mes tetovarëve se a është provokim festa e BDI-së, tetovarët theksojnë se nuk është aspak provokim.

“Nuk është provokim, nuk është provokim, duhet të shkoj tash .”

“Mendoj se ata kanë bërë shumë lëshime edhe për qytetin edhe për shtetin. Mendoni se festa në Tetovë është provokim apo jo ? Nuk di të përgjigjëm në këtë pyetje.”

“Drejtë për së drejti provokim është. Pse mendoni se është provokim? Unë se dua atë parti, unë se simpatizojë.”

“Jo be çfarë provokimi.”

“Normale është, nuk është problem secili e din të vetën.”

“Provokim, pse provokim, ata janë zgjedhë ata e bëjnë të vetën.”

Festa do të mbahet të shtunën, më 4 qershor, në Sheshin Iliria, Tetovë ndërsa do të performojnë Kida, Tayna, Nora Istrefi, Ghetto, Lubi B dhe 54MM.

https://fb.watch/dm8Kt12rme/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here