Dita e fëmijëve, Grubi: Me energjinë dhe entuziazimin e sinqertë fëmijëror na e zbukuruan ditën

0
78
Nw ditwn ndwrkombwtare tw fwmijwve, Zëvendëskryeministri i Parë, njwherit Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi ka marrë pjesë në shfaqjen e minimaturës së fëmijëve të kopshtit “Fidani”.
Pas manifestimit tw mini-maturws, Grubi ka shkruar se  vogëlushët e kopshtit “Fidani” nga Çairi ua kanw zbukuruar ditën me energjinë dhe entuziazimin e tyre tw  sinqertë fëmijëror në shfaqjen e tyre të minimaturës.
“Në çaste si këto kupton më së miri se gëzimi dhe buzëqeshja e tyre është gjëja më e bukur që ka kjo botë, motiv jete për të cilat ia vlen të përkujdesesh! Sot kur shënojmë edhe ditën ndërkombëtare të fëmijëve, uroj shëndet dhe shumë suksese për më të dashurit tonë në rrugëtimin e tyre të dijes”, ka shkruar Grubi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here