Ahmeti: Dëshmorët e dhanë më të shtrenjtën e tyre, jetën!

0
72

Kreu i BDI-së Ahmeti sot realizori takim me familjet e dëshmorëve dhe veteranët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare të pranishmëve Ahmeti iu drejtua me fjalë se për 20 vite kemi mbajtur këtë amanet në supet tona.

“Të nderuara familje të dëshmorëve të dashur drejtues aktivist militant, të dashur komandant të plagosur në vazhgën e gjitha takimeve kërkova që të bëhet një takim me më të merituarit pas 20 vitesh familjet e dëshmorëve me bartësit e përgjegjësive në frontet e luftërave që ta madhështojmë dhe të nderojmë e kujtojmë të gjithë ata që raanë për liri për flamur për dinjitet e identitet kombëtarë.”

Në vazhdimësi na e kanë përcjellë një porosi që gjakun e derdhur për liri ta ruajmë të shenjtë të punojmë drejt sepse të gjithë ata që kan rënë, nuk kanë patur çtë japin më shumë veq se jetën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here