Ali Ahmeti: Në dy ciklet e fundit zgjedhore na votojnë ata që kanë lindur me Bashkimin Demokratik për Integrim

0
79

Ata që kanë lindur në vitin 2002, ata nuk do të lejojnë të rrezikohen dhe të cenohen të arriturat e BDI-së sepse ata kanë lindur me BDI-në, ata sot janë studentë, ata sot janë kuadro që angazhohen nëpër universitete të ndryshme. Kështu ka deklaruar kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti gjatë një interviste kushtuar përvjetorit ë 20 të themelimit të partisë me të cilën ai udhëheq.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here