Kryetari i BDI-së, Ahmeti uron Bajram Begajn për përzgjedhjen si President i Shqipërisë

0
86

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti ka uruar Bajram Begajn për përzgjedhjen si President i ri i Republikës së Shqipërisë.

Përcjell urimet e mia më të sinqerta ndaj z. Bajram Begajt për përzgjedhjen President i Republikës së Shqipërisë duke i dëshiruar shëndet dhe shumë suksese në sfidat e misionit të lartë politik me të cilin është ngarkuar.

Bashkë do të vazhdojmë projektimin e së ardhmes më cilësore kombëtare të vendeve tona dhe hapërimin e sigurtë drejt integrimit në Bashkimin Europian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here