Ahmeti: BDI kërkon Vetting në prokurori, gjyqësor e polici

0
79

“Kam pasur pronë që nga viti 2002, një pasuri që më ka lënë babai”, theksoi kështu në Tv21 lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, se sa i pasur është dhe sa milionerë ka në partinë që drejton.

Ali Ahmeti thotë se lufta kundër korrupsionit duhet të jetë një front kombëtar, duke u bërë thirrje mediave që të përfshihen.

“… Sa milionerë, le të raportojnë. E them këtë me shumë sinqeritet. Ne nuk mund të luftojmë kundër të keqes si kjo. Le të thotë sa ka denoncuar në prokurori. Pse kërkojmë vetting! Kërkojmë që të ketë vetting në gjykata, në prokurori, në polici dhe në të gjithë politikanët. Të përfshihen të gjithë në vetting. “Të solidarizohemi”, tha Ahmeti për Click Plus në TV21.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here