BDI: Komisioni zgjedhor partiak vërteton kandidaturat për kryetar dege

0
85

Komisioni zgjedhor për zgjedhje në disa degë pranë Bashkimit Demokratik për Integrim, informon se tashmë ka përfunduar procesi i vërtetimit të kandidaturave për kryetar dege në disa degë të BDI-së edhe atë në Bërvenicë, Bogovinë, Çashkë, Dollnen, Gostivar, Studeniçan, Tearcë, Tetovë, Vrapçisht dhe Zhelinë.

Me këtë rast, Komisioni zgjedhor partiak pranë BDI-së në bazë të nenit 44 të Rregullores për kriteret, mënyrën dhe procedurën e kandidimit dhe përzgjedhjen e organeve të BDI-së ka sjellë vendim për të vërtetuar të gjitha kandidaturat të cilët kanë plotësuar kushtet për të vazhduar më tej garën.

Në vijim ju sjellim emrat e kandidaturave të vërtetuara nga Komisioni zgjedhor partiak sipas degëve:

Në degën e Bërvenicës janë vërtetuar kandidaturat e:
– Arkin Jahiji
– Shkëlzen Zeqiri

Në degën e Bogovinës janë vërtetuar kandidaturat e:
– Besnik Emshi
– Nevzat Ismani

NË degën e Çashkës janë vërtetuar kandidaturat e:
– Nafi Durmishi
– Suat Shaqiri

Në degën e Dollnenit janë vërtetuar kandidaturat e:
– Ismail Vejseloski
– Xhemil Qamili

Në degën e Gostivarit janë vërtetuar kandidaturat e:
– Mersel Sadiku
– Valdet Xhaferi

Në degën e Studeniçanit janë vërtetuar kandidaturat e:
– Alaudin Zekiri
– Ejup Abazi
– Mesud Jakupi

Në degën e Tearcës janë vërtetuar kandidaturat e:
– Naser Nuhii
– Nuhi Neziri

Në degën e Tetovës janë vërtetuar kandidaturat e:
– Faton Ahmeti
– Muhamet Ameti
– Valmir Aziri

Në degën e Vrapçishtit janë vërtetuar kandidaturat e:
– Fikret Zenuni
– Nebi Rexhepi

Në degën e Zhelinës janë vërtetuar kandidaturat e:
– Emir Sulejmani
– Latif Jaji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here