Mitreski: Dështojnë bllokadat e VMRO-DPMNE-së në Kuvend, do të miratohet rebalanci i buxhetit

0
64

Dështon bllokada e deputetëve të VMRO-DPMNE-së, sepse po shohim se po rritet nervozizmi i tyre, sepse bllokadat dështojnë ashtu siç kishin planifikuar, tha koordinatori i Grupit Parlamentar të LSDM-së, Jovan Mitreski për “Utrinski Brifing”

“Ata arrijnë të zvarritin seancat, të mos caktojnë seanca të komisioneve, që është në dëm të qytetarëve. Qëllimi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së është ngritja e tensionit në Kuvend. Rrjedha e seancave është ngadalësuar, në seancën e fundit kemi miratuar një rend dite për dy ditë, gjë që nuk ka ndodhur deri më tani, por në fund e miratojmë.

Në një situatë të tillë nuk ka kohë dhe as nevojë që të bëhet teatër në Kuvend apo të kthehen disa fotografi nga 27 prilli apo 24 dhjetori”, tha Mitreski.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here