Ushtria e RMV-së feston 30 vjetorin e saj

Nën moton “30 vjet siguri, stabilitet, besim” të mërkurën, më 17 gusht, Ushtria e Republikës së Maqedonisë së Veriut shënon 30 vjetorin e themelimit.

– Advertisements –

Manifestimi me rastin e jubileut do të mbahet në Stadiumin Ushtarak me fillim nga ora 18:30.

Lajmet e fundit

Arrestohen dy persona në Shkup, ja për çka akuzohen

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se me datë 07.10.2022 në ora 01:05 në bulevardin VMRO në Shkup, zyrtarët policorë nga Njësiti për Punë...

Ministria e Punëve të Jashtme apelon për sjellje të matur dhe dinjitoze në hapjen e qendrës bullgare në Ohër

Me rastin e paralajmërimit të hapjes së shoqatës së re të qytetarëve në Ohër, si dhe thirrjeve publike për të shprehur protestë kundër saj,...

Qeveria ngrin marzhën tregtare për produktet e qumështit

Qeveria në seancën e sotme të 87-të ka miratuar Vendim për plotësimin e vendimit për kushte të veçanta për tregtimin e mallrave të caktuara. Me...

NUREDINI: Infrastruktura e qëndrueshme është baza e gjelbërimit të ekonomisë

Gjelbërimi i ekonomisë po bëhet gjithnjë e më shumë një prioritet strategjik për qeveritë në mbarë botën. Në një përpjekje për të promovuar ekonominë...

Xhaferi: Përmirësuam përqindjen e përfaqësimit të shqiptarëve në Qendrën Sociale në Gostivar

Kryetari i degës së Gostivarit, Valdet Xhaferi ka njoftuar se numri i shqiptarëve në Qendrën për Punë dhe Politikë Sociale në Gostivarë është rritur. Ai...