Bujare Abazi jep dorëheqje nga posti i nënkryetares së Qytetit të Shkupit

0
76

Nënkryetarja e Qytetit të Shkupit Bujare Abazi jep dorëheqje nga posti i saj. Ajo në një deklaratë për media deklaroi se për të disatën herë nuk lejojmë të na e shkelin dinjitetin.

Kryetarja e qytetit te Shkupit Ju dha pushtet strukturave që për vite me rradhë kanë dëmtuar qytetarët në përgjithësi dhe shkupjanët në vençanti. Me vendosjen e dy drejtorëve nga antarët e partisë tjetrër ajo faktikisht ka dërguar një porosi ka shkelur marrëveshjen që e kishim para fushate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here