Humbi betejat ligjore, Kasami me ndihmën e VMRO-së tenton bllokimin e gjimnazit “Kiril Pejçinoviq”

0
84

Përplasje të forta në këshillin e komunës së Tetovës ku këshilltarët e shumicës të Lëvizjes BESA dhe VMRO-DPMNE nuk votuan plan-programin e Gjimnazit Kiril Pejçinoviq që drejtohet nga Teuta Llalla.

Përplasjet e kryetarit të Komunës Bilall Kasami pasi ka humbur një sërë proceses ligjore përballë Teuta Llallës po i hakmerret me forcën që i jep pushteti komunal duke dëmtuar imazhin e komunës dhe proceset mësimore.

Ata që humhin në këtë rast janë rreth 1300 nxënës të gjimnazit të Tetovës të cilët u mohohen ekskursionet, mbrëmjet e maturës, fotografimi, vizitat turistike në Shqipëri dhe Kosovë, festa e flamurit, festa e Alfabetit, etj.

Dhe këto për inatet personale të Bilall Kasamit. Më poshtë po ju sjellin edhe reagimin e këshilltarit të BDI dr.Liridon Dishës për këtë çështje që ka bërë bujë.

Për këtë rast ka reaguar edhe këshilltari i BDI-së, Liridon Disha..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here