MPPS: Fillon pagesa në faza e pensioneve të shtatorit

0
56

Për pensionet në lartësi deri në 11.000 denarë, pagesa duhet të bëhet më 29.09.2022 (e enjte);

Për pensionet në lartësi prej 11.001-14.000 denarë, pagesa duhet të bëhet më 30.09.2022 (e premte);

Për pensionet në vlerë prej 14.001-18.000 denarë, pagesa duhet të bëhet më 03.10.2022 (e hënë), dhe

Për pensionet mbi 18.001 denarë pagesa duhet të bëhet më 4 tetor të vitit 2022 (e martë).

Pensionistët që përdorin një kartelë pagese, të lidhur me llogarinë në të cilën transferohet pensioni mund t’i disponojnë paratë nga sot. Ata mund të tërheqin pensionin në bankomat, t’i përdorin mjetet për pagesë në rrjetin tregtar ose për pagesa elektronike, informojnë nga MPPS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here