Spasovski: Bashkëpunimi operativ efikas me EUROPOL-in vazhdon edhe në periudhën e ardhshme

0
56

Shkup, 29 shtator – Kontributi aktiv i MPB-së në përgatitjen e Raportit për vlerësimin e kërcënimeve nga krimi serioz dhe i organizuar në BE – SOKTA, në bazë të të cilit Këshilli i BE-ja i harmonizon prioritetet në luftën kundër krimit të organizuar dhe krimit serioz, është theksuar në takimin e sotëm të ministrit të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, me drejtoreshën ekzekutive të EUROPOL-it, Katrin De Boll, në Hagë.

Përmbajtja rifillon pas shpalljes
Një mënyrë e re për trajtimin e prostatës dhe fuqisë. Është e mundur të rivendosni dhe përmirësoni potencën dhe të reduktoni urinimin gjatë natës!

 

“Ky bashkëpunim në vazhdimësi po përforcohet dhe i pasqyron përpjekjet tona në përparimin e bashkëpunimit policor ndërkombëtar, si një nga prioritetet për kontribut në sigurinë dhe stabilitetin në rajonin tonë, si dhe në vendet e Bashkimit Evropian, që më tej pasqyrohet edhe në nivel global”, ka shkruar ministri Spasovski në Fejsbuk.

Ai shprehu mirënjohjen e tij për drejtoreshën De Boll, me besim të fortë se në listën e prioriteteve të MPB-së edhe në periudhën e ardhshme mbetet intensifikimi i bashkëpunimit me EUROPOL-in përmes pjesëmarrjes së vazhdueshme aktive në aktivitetet aktuale të Agjencisë, me çfarë vazhdon kontributi jo egoist i vendit tonë me të gjitha kapacitetet në dispozicion.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here