Grubi uron studentët për fillimin e vitit akademik

0
65
Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi sot ka qëndruar në Strugë, qytet në të cilin ka zhvilluar një sër aktivitetesh.
Epiqendra e sukseseve të jetës është në universitete, nga aty buron ardhmëria e shëndoshë e vendit!
Në fillimin e vitit të ri akademik, nga Universiteti Ndërkombëtar i Strugës bashkë me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri dhe kryetarin e komunës së Strugës, Ramiz Merko, ju uruam të gjithë studentëve shumë suksese në aspiratën e tyre për të arritur në piadestalet e sukseseve akademike.
Përgëzоva edhe apsolventët e gjeneratës së 14-të të këtij universiteti për përfundimin e ciklit të studimeve paradiplomike dhe postdiplomike, duke i inkurajuar që të vazhdojnë rrugëtimin e dijes dhe kështu të bëhen faktorë në proceset më vitale të zhvillimit të vendit.
Rektorit Sejfulla Osmani dhe stafit akademik të Universitetit Ndërkombëtar të Strugës ju dëshirova vazhdimësi progresive në misionin e tyre për realizim cilësor të programeve studimore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here