Armata do të marrë pjesë në misionet e NATO-s në Irak dhe Letoni

0
56

Përfaqësuesit e Armatës në Irak do të marrin pjesë në misionin “NATO Mission Iraq – NMI”, ndërkaq në Letoni do të marrin pjesë në misionin “Prezenca e Përmirësuar Përpara”.Përfaqësuesit e Armatës në Irak do të marrin pjesë në misionin “NATO Mission Iraq – NMI”, ndërkaq në Letoni do të marrin pjesë në misionin “Prezenca e Përmirësuar Përpara”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here