Kriza ekonomiko-energjetike/ Bekteshi: Do ti mbështesim qytetarët po edhe bizneset

0
56

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka njoftuar se është realizuar mbledhje e Këshillit ekonomik me përbërje të zgjeruar në të cilin morën pjesë edhe Odat ekonomike, sindikatat, ekspertët dhe komunitetin akademik në të cilën është diskutuar për tejkalimin sfidave të krizës, masat dhe mundësitë për përballimin e krizës energjetike dhe ekonomike.

Shton se në këtë takim janë diskutuar edhe mënyrat, format se si të mbështeten qytetarët po edhe bizneset në këtë kohë krize.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here