Trençevska: Deri të martën do të shpallen masat kundër krizës

0
50

Në fazën finale janë masat të cilat do të mbështesim kategoritë më të cënuara të qytetarëve, theksoi ministrija për Punë dhe Politikë Sociale, Jovanka Trençevska.

“Javën e ardhshme, shumë shpejt do të bëhet e ditur se cilat grupe do të jenë të mbuluara dhe sa do të kenë përkrahje qytetarët në periudhën e ardhshme, e gjithë kjo me qëllim që të plotësohen të gjitha kategoritë e cenueshme të krizës, tha Trençevska.

Po shqyrtohet opsioni nëse do të shpërndahen vauçer apo do të derdhen mjete mbështetëse në llogaritë e qytetarëve apo do të ketë kupona për blerjen e produkteve vendase./Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here