Dita e dytë e debatit kuvendor për Propozim-buxhetin e vitit 2023

0
43

Shkup, 25 nëntor – Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet sot duhet të vazhdojë debatin për Propozim-buxhetin për vitin 2023. Komisioni ka nisur pardje debatin dhe sot është i dyti nga 10 ditët e planifikuara për diskutim.

 

Në buxhetin e propozuar për vitin e ardhshëm rritja është parashikuar në 2.9 për qind, ndërsa inflacioni 7.1 për qind.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here