Ambasadorja e SHBA-së: Ka ardhur ekip nga Uashingtoni për të hetuar personat e korruptuar

0
59

Ambasadorja e SHBA-së në vend, Angela Aggeler ka njoftuar së një ekip nga Uashingtoni ka ardhur në Maqedoninë e Veriut për të hetuar persona të korruptuar nga e kaluara dhe tashmja. Aggeler thotë se vendi ka nevojë për luftë më të madhe ndaj korrupsionit për të treguar se askush nuk është mbi ligjin.

“Një ekipi i sanksioneve nga Uashingtoni është këtu për të shikuar në mënyrë më agresiv aktorë të korruptuar nga e kaluara dhe e tashmja, për të marrë në konsideratë të gjitha përgjigjet e mundshme. Sektori i drejtësisë në Maqedoninë e Veriut ka nevojë për më shumë hetime, ndjekje penale për të treguar se askush nuk është mbi ligjin”, ka shkruar Angela Aggeler në Twitter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here