Besi dhe Xhensila ndërrojnë fe, nga myslimanë u konvertuan në katolikë

0
119

Xhensila Murtezaj e shumë përfolur për dashurinë e saj me Besin tregoi që janë thashetheme ato qe përfliten lart e poshtë.

Un për hir të dashurisë edhe u konvertova nga Muslimane në Katolike.

“Unë kam dashur gjithmonë të bëj një ceremoni në kishë, por para kësaj, unë duhet të konvertohem në katolike. e kam ndier gjithmonë veten më afër këtij besimi

Edhe Besi është konvertuar në katolik. Kam preferuar kështu, sepse dua që kjo lidhje të jetë më shumë shpirtërore…” – tregon Xhensila.

http://www.monitor.mk/wp-content/uploads/2023/01/8c039bd66e0547ec798921dc226ad113.mp4?_=1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here