S’po luftojmë kundër popullit palestinez, por kundër terroristëve të Hamasit – Ora Info

Ambasadorja e Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv ka publikuar një video, duke shkruar se “Izraeli nuk po lufton kundër popullit palestinez” por “po lufton terroristët e Hamasit”.

Ziv shkroi në “X” se “e gjithë bota duhet të ngrihet për t’i denuar terroristët e Hamasit”.

Izraeli, përmes ambasadores Ziv është shprehur shumë mirënjohës ndaj Kosovës – shtetit me të cilin lidhi marrëdhënie diplomatike para pak kohësh – që deklaroi mbështetjen e tij të plotë për të, duke dënuar sulmin e Hamasit.

Kosova kështu po qëndron në anën e Perëndimin.

Ambasadorja Ziv ka thënë para disa ditësh se janë “thellësisht të prekur e mirënjohës nga mbështetja e palëkundur e te shkëlqyeshme që kemi marrë nga miqtë tanë në Kosovë, duke përfshirë partitë në pushtet dhe në opozitë, si dhe nga njerëzit nga të gjitha shtresat kemi marrë mesazhe mbështetëse”.