Threads lançon një veçori për editimin e postimeve

Meta filloi lançimin e funksionalitetit të editimit si dhe “Voice Threads” për aplikacionin me të njëjtin emër Threads, njoftoi CEO Mark Zuckerberg.

Janë dy funksionalitete madhore për rrjetin social të Meta i cili erdhi për të konkurruar me X, por ndryshe nga ky i fundit, për të edituar postimet deri në 5 minuta pasi janë publikuar nuk duhet të paguani gjë.

Postimet të cilat janë edituar do të kenë një ikonë ngjitur me kohën kur janë publikuar që tregon se janë ndryshuar. Përdoruesit nuk mund të shohin një historik të editimit, dhe ky është një avantazh që X e ka mbi Threads.

Ende, Meta meriton vlerësim për lançimin e një opsion brenda pak muajsh ndërsa X, ish-rrjetit social Twitter, ju deshën vite.

Që kur debutoi në Korrik, Meta në mënyrë të vazhdueshme ka pasuruar Threads me funksionalitete të reja si kohështrirja kronologjike, një klient uebi dhe mundësinë për të kërkuar për postime.