Shkumbin Ismaili lanson këngën e re “Fjalë” (Video)

Shkumbin Ismaili ka publikuar projektin e tij të ri.

“Fjalë” quhet kënga, tekstin dhe miksimin e së cilës i ka bërë vet Shkumbini.

Kënga është realizuar me videoklip.

Ai edhe një herë solli këngë me stilin klasik të tij.