Arrestohen 5 persona të mitur në Shkup, për dyshimin e vjedhjeve të rënda

1 min read

Më datë 28.10.2023 në orën 21:15, në zonën e Draçevëz, zyrtarët e policisë nga Departamenti i veprave Penale në EBP Aerodrom dhe Draçevë privuan pesë të mitur nga Shkupi.

Ata gjetën dhe kapën disa sende të dyshuara për origjinë nga krimi i “vjedhjes serioze”, dhe njëra prej tyre u gjet dhe u kap. Pas dokumentacionit të plotë të çështjes, do të paraqitet kallëzim penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.