Izraeli tërheq përfaqësuesit diplomatik nga Türkiye

1 min read

“Unë kam udhëzuar përfaqësuesit diplomatikë (izraelitë) që të kthehen për të rishikuar marrëdhëniet midis Izraelit dhe Türkiye-s”, deklaroi ministri i Jashtëm izraelit, Cohen

Ministri i Jashtëm i Izraelit, Eli Cohen njoftoi se ka dhënë udhëzim për kthimin e përfaqësuesve diplomatik nga Türkiye, transmeton Anadolu.

Në një postim nga llogaria e tij X, Cohen iu referuar deklaratave të bëra nga Türkiye lidhur me sulmet e Izraelit kundër Rripit të Gazës nën bllokadë.

“Unë kam udhëzuar përfaqësuesit diplomatikë (izraelitë) që të kthehen për të rishikuar marrëdhëniet midis Izraelit dhe Türkiye-s”, deklaroi Cohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.