Java e shëndetit të grave 2024

“Shëndeti në fokusin e gruas” është simpoziumi ndërkombëtar që do të mbahet nga sot deri të dielën në kuadër të Javës së shëndetit të grave 2024. Simpoziumi dedikohet për specialistë dhe specilizantë të gjinekologjisl dhe obstetrikës. Pjesëmarrësit do të diskutojnë…

Kamera sigurie në Shkup, do të regjistrojnë çdo shkelje

Në disa udhëkryqe të bulevardeve të Shkupit po shihen kamera të vendosura në semaforë. Këto kamera gjenden tek udhëkryqi i bulevardit “Partizanska”, afër kishës Shën Klimenti i Ohrit. Poashtu kamera ka edhe te udhëkryqi afër qendrës “Mavrovasja”, ndërsa të tilla…