Ekzekutimi në Ekuador, Papa Françesku dënon vrasjen e kandidatit presidencial: Bëhuni bashkë në favor të paqes

Papa Françesku ka dënuar vrasjen e kandidatit presidencial të Ekuadorit, Fernando Villavicencio.

Gjithashtu Papa Françesku u bëri thirrje të gjithë ekuadorianëve që të punojnë së bashku në favor të paqes.

Theksohet se Papa Françesku, i cili vizitoi Ekuadorin në vitin 2015 në një nga udhëtimet e tij të para, u shpreh se po lutej për familjen e Villavicencio dhe të gjithë njerëzit e Ekuadorit.