Drejt fundit shpronësimet e projektit Korridori 8

Me konceptin e ri të ndërtimit, parashikohet që autostradat në vend të ndërtohen më shpejt. Pritet që projektimi dhe ndërtimi të lëvizin paralel, duke kursyer kohë në raport me projektet e mëparshme si ai Kërçovë Ohër kur duhej 100 për…

Grubi mesazh opozitës: Zanin mos t’jau ni!

Zëvendëskryeministri, Artan Grubi ka reaguar pas sondazheve të falsikuara të Opozitës Shqiptare, gjegjësisht të institutit anketues “Qendra për Hulumtime dhe Komunikim Politik” CRPS. Grubi ka dhënë mesazh për opozitën duke shkruan “Zanin mos t’jau ni!”, vazhdimësi e trendit të nisur…