Karaibe, kamarieri shërben pije duke bërë sërf

Një kompani ka gjetur një mënyrë të veçantë dhe origjinale për t’i ofruar shërbime klientëve të saj. Një video e cila është bërë virale në rrjetet sociale tregon një burrë në një tavolinë sërfi që mban një tabaka me smoothie duke ia dërguar një grupi vajzash që po e prisnin në varkë. /alsat.mk