Fero la muzikën për fenë islame, vjen reagimi nga Adem Ramadani – Ora Info

Reperi i njohur Fero, ka njoftuar që ka lënë muzikën, këtë njoftim e beri përmes Instagramit, duke shtjelluar arsyet përmes një përshkrimi.

Fero ka shkruar se dëshiron ta lë muzikën që t’i përkushtohet fesë islame dhe familjes.

Ai tutje ka bërë të ditur se falet pesë herë në ditë dhe se është penduar për çdo këngë që e ka realizuar.

Pas kësaj ka reaguar Ilahisti Adem Ramadani.

Ai në profilin e tij në “Facebook” ka shkruar Allahu të forcoftë vlla në rrugën e Tij.