Grubi: Me Kosovën më lidh puna, miqësitë, projektet e përbashkëta por edhe familjarët që i kam këtu

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi i ftuar në emisionon 21 gradë në Rtv21, deklaroi se me Kosovën përveç punës e lidh dhe familja që ai ka në Kosovë, e poashtu dhe miqësitë e krijuara ndër vite.

“Vi shpesh në Kosovë, për arsye punë, familjare por fundja jemi një. Së shpejti do e kemi dhe One Stop Shop dhe do lidhemi ashtu siç duhet të jemi të bashkuar, Shkupi, Tirana dhe Prishtina. Kam qenë dhe në promovimin e albumit të Ledrit këtu në Prishtinë më të cilin tashmë kam dhe raporte miqësore. Kam përdorur këngën e Ledrit “SRMN” për fushatë dhe ne e fituam atë fushatë, duke ju thënë partivë politikë që synon politikë monoetnike maqedonasë se pa ne nuk bëjnë gjë. Kemi sjellur risi në skenën politike shqiptare, ndaj BDI sot ka edhe imazhin e luftës së lavdishme të UCK-së, e poashtu edhe imazhin e rinisë me këngë për të rinjë”, tha Grubi.