Shaqiri: Nesër fillon viti i ri shkollor dhe për herë të parë do të ketë pushim pranveror

Viti i ri shkollor do të fillojë më 1 shtator, pra nesër dhe do të zgjasë deri më 17 qershor, ka konfirmuar ministri i Arsimit dhe Shkencës Jeton Shaqiri.

Ai shpjegoi se këtë vit për herë të parë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme do të kenë pushim pranveror dhe do të zgjasë nga 29 prilli deri më 5 maj, praktikë e cila, siç tha Shaqiri, aplikohet në disa vende evropiane dhe që sipas mësuesëve dhe shërbimet profesionale, do të sjellin rezultate më të mira në mësim.