Udhëtimi nëpër këtë vend evropian është falas, por ekziston një kusht i çuditshëm – a do ta bënit?

Në këtë mënyrë mund të kurseni rreth 1000 euro, aq sa kushtonin biletat për përdorim të pakufizuar të trenit, autobusit, tramvajit, metrosë në mbarë vendin.

Siç raporton Business Insider, bëhet fjalë për pesë trajtime për heqjen e tatuazheve me lazer.

Megjithatë, vendi i saktë ku duhet të vendoset tatuazhi nuk është i përcaktuar, kështu që është e mundur të vendoset në një vend ku nuk do të shihej.

Ka edhe sugjerime për zgjedhjen e tatuazhit ku vendoset logoja në disa ilustrime apo foto që e bëjnë atë më interesant.

 

 

 

Ky është, të paktën, një promovim i çuditshëm që ka nisur këtë verë, në një sallon portativ tatuazhesh që ka vizituar festivale të ndryshme. Edhe pse shumë e pritën me tallje, disa vendosën të japin trupin e tyre për reklamë në këmbim të një bilete falas dhe sipas të dhënave të fundit janë gjashtë persona.

Vetë promovimi dhe ideja u mbështet nga ministri austriak Leone Gevesler, duke marrë pjesë në festivalin ku mbante tatuazhin fals.

E parë nga këndvështrimi i PR-së politike, është turp, sepse kur ministrja po promovonte tashmë idenë, ajo mund të kishte bërë një tatuazh.

 

 

 

Reagimet ndaj nismës, siç pritej, janë të ndara. Disa e shohin atë si një ide të mrekullueshme për të rritur ndërgjegjësimin, ndërsa të tjerë mendojnë se është e tepërt.

Meqë ra fjala, “KlimaTicket” u prezantua për herë të parë dy vite më parë me qëllim promovimin e trenave si një mënyrë të qëndrueshme lëvizjeje në mbarë vendin.