Teuta Selimi ndryshon në mënyrë drastike, më as nuk mund ta njihni – Ora Info

Ndryshimi drastik i Teuta Selimit, më as nuk mund ta njihni.

Teuta Selimi po ndryshoj dita ditës, madje me raste mund edhe te mos e njihni.

Këngëtarja e cila ka kohë që i është përkushtuar vetëm muzikës popullore, dasmave e ahengjeve, po shkëlqen.

Në të vërtet, ylli i skenës, më bukur po duket tani sesa në rininë e hershme, kur ishte në kulmin e moshës, shkruan Kosovarja.

E transformuar duket edhe në këtë foto, në stil dhe pamje të jashtme