Macron fishkëllehet nga tifozët francezë

Presidenti francez Emmanuel Macron duket se nuk është më i pëlqyer nga francezët.

Kjo u duk edhe në gjatë ceremonisë së hapjes së Kupës së Botës në Regbi në Stade de France ku prania e tij u kundërshtua nga tifozët e pranishëm.

Teksa iu afrua podiumit për të mbajtur një fjalim, Macron u fishkëllye për disa momente.

Ai u përpoq ta kalojë këtë moment me të qeshur, ndonëse fishkëllimat nuk u ndalën.

Stadiumi prej 80,000 vendesh ishte i mbushur në gjithë kapacitetin e tij për ndeshjen hapëse midis Francës dhe Zelandës së Re në fillimin e Kupës së Botës.

https://www.youtube.com/watch?v=5TNBidtTQR8