Marok/Evakuohen dy shtetas të Maqedonisë së Veriut

1 min read


Dy shtetas të Maqedonisë së Veriut që qëndrojnë në Marok janë paraqitur në përfaqësinë diplomatike konsullore në Kajro, informoi Ministria e Punëve të Jashtme.

Ata janë evakuuar dhe janë aktualisht në një kamp në Marakesh, në gjendje të mirë dhe nesërmbrëma do të udhëtojnë për në Madrid.

Ministria e Punëve të Jashtme fton të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut që aktualisht janë në Marok dhe kanë nevojë për ndihmë konsullore të telefonojnë në telefonin e ambasadës në Kajro dhe në telefonin SOS të Ministrisë së Punëve të Jashtme 075/ 273- 732./ Alsat.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.