Turisti hipën mbi statujën e Brukselit dhe e dëmton, arrestohet nga autoritetet

1 min read


Një turist irlandez hipi mbi një statujë në Bruksel, duke shkaktuar dëmtimin e veprës.
Një pjesë u shkëput nga statuja, që ndodhet jashtë bursës së Brukselit, teksa turisti po përpiqej të zbriste.

Ai u arrestua, ndërsa drejtuesit e ndërtesës kërkojnë që të mbulojë të gjitha shpenzimeve për riparimin e luanit dhe njeriut statujë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.