Ka një të vërtetë për Cancelo dhe Felix

1 min read


Drejtori i ri sportiv i gjigantëve katalanas të Barcelonës, Deco, ka zbuluar situatën me ndërkombëtarët portugez Joao Felix dhe Joao Cancelo, të cilët aktualisht janë të huazuar në Nou Camp.

– Mund të them se Barcelona nuk ka asnjë mundësi për të shlyer kontratat e tyre. Të dy erdhën si lojtarë huazues. Nëse ata kanë një sezon të mirë, ne do të përpiqemi të arrijmë një marrëveshje me klubet e tyre për dëmshpërblim, tha Deco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.