Bekteshi: Nga java tjetër për 10% do të ulet çmimi i ujit mineral, lëngjeve dhe birrës “gold”

Nga java tjetër për 10 për qind do të ulen çmimet e disa prej ujëvarave mineral, lëngjeve dhe llojit të birrës, shkruan TV21.

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi tha se ulja vjen nga vetë prodhuesit vendor, pa vendim të Qeverisë.

“Tashmë kemi marrë disa shkrime nga ana e prodhuesve tanë, në përgjithësi prodhues të ujit mineral, të lëngjeve por edhe të birrës “gold”, që nga java e tjetër do të nisin me uljen e çmimeve me minimum prej 10 për qind, flas për ulje të drejtpërdrejtë nga prodhuesit, duke e marrë parasysh se nuk e kemi për qëllim të marrim ndonjë kufizim në zinxhirin e supermarketeve”, tha Bekteshi.