Fero: Arbenita më shtyri t’i falë pesë kohë namaz!

Në emisionin Kojshia Show, nuk kanë të ndalur trajtimi i temave më të përfolura në botën e shou bizit.

Kështu edhe këtë javë, emisioni më i shikuar në vend trajtoi temë e Muzikës, se a është haram apo hallall sipas fesë islame, ku të ftuar ishin Hoxhë Irfan Salihu dhe ish-repartisti Fero.

 

Në një moment të emisionit Hoxhë Irfan Salihu ka shfrytëzuar rastin edhe të lutet për Feron e Arbenitën që të jenë bashkë dhe t’i tërheq vëmendjen Feros që mos të kërkojë grua të dytë.

Shikoni si ka reagur Fero. Për ta parë këtë moment, ndiqeni videon e emisionit nga minuta e (100:21).

VIDEO